Denis Daniel Troillet – Vd och grundaren av Detroil AB


Med mer än tjugo år erfarenhet inom byggbranschen har Denis mångsidiga kunskaper och spets kompetens inom bygg och belysning som kompletterar hans expertis inom el konstruktion, elinstallationer och byggvatten.

Detroil AB grundades 2013 av Denis Daniel Troillet.

Visionär, entreprenör, driven, rättvis ledare, rak i sin kommunikationsstil och samtidigt ödmjuk. Denis har breda kunskaper inom elinstallationer och en unik know-how som gör att företaget har fått ett gott rykte inom branschen.

Detroil AB har utvecklats från att vara ett enmansföretag till att vara ett stadigt företag som har byggt upp starka band med sina samarbetspartner, utökat personalstyrkan och fördubblat omsättningen. 

Detroil AB

Vi är ett företag som växer.

Genom åren, mycket hårt arbete och rak kommunikation har vi byggt upp ett gott renommé bland våra kunder och samarbetspartner.

Därför har vi återkommande kunder som rekommenderar oss. 
Vi jobbar efter riktlinjer grundad på säkerhet och strävar alltid efter perfektion i våra el installationer.

Detroil AB har växt genom åren från att vara ett enmansföretag till att vara ett stadigt företag med ett arbetsteam på sju anställda.
Vi kommer att fortsätta utvecklingen genom att anpassa oss till samhällsutvecklingen och samtidigt följa en bestämd riktning hos Detroil AB där företaget kommer att expanderas och diversifieras.

För ytterligare information om oss kan du ringa för ett samtal.


Norra stationsgatan ElInstallation